top of page
MyPile_Zgodba_NatasaHodnikKorinsek_2.jpg

Zgodba

Najprej vam zaželim dobrodošlico v zakulisje naše ustvarjalnice, male oaze, kjer nastajajo ideje ter izdelki za vas in vaš dom. Mi casa es su casa :) 

Vsaka zgodba ima seveda svoj začetek in tale se je kalila kar nekaj časa. Že kot otrok sem rada risala in ustvarjala, šivala oblekice za punčke, jim gradila hiške in dodatke za dom. Ta strast se je nadaljevala v osnovni šoli, kjer je poleg žilice za ustvarjanje prišla do izraza tudi želja po urejanju, predvsem zvezkov in šolskih potrebščin.  Še danes se s ponosom se spominjam trenutka, ko me je učiteljica prosila, če ji podarim svoje zvezke, da bodo iz njih učila naslednje generacije.

Po končani gimnaziji sem se odločila za študij arhitekture, kjer pa me so me vedno bolj kot 'ogrodje bivanja' zanimale zgodbe izza ozadja. Ljudje, njihove navade, življenjski slogi in sama kakovost bivanja. Študij arhitekture mi je sicer omogočil dovolj 'teoretičnega' znanja, opazovanje in pogovori za zaprtimi vrati domov pa so me posrkali v svet raziskovanja in iskanja sistemskih rešitev. 

Kot mama dveh, zdaj že skoraj najstnikov, sem se še bolj začela zavedati pomembnosti same organizacije doma in optimizacije časa ter prostora. Zato sem ideje in rešitve začela predstavljati v svojem blogu o organizaciji doma. Preprosti triki za shranjevanje, DIY rešitve in ponovna uporaba predmetov so bili vedno moja 'specialiteta'.

Kot arhitektka sem vstopila v številne domove in pomagala ljudem predvsem pri urejanju funkcionalnih con vsakdana in organizaciji vse navlake, ki jo prinese življenje. Pri tem sem opazila, da je velika težava, čeprav se je marsikdo ne zaveda, ravno dokumentna navlaka. Prave rešitve s sistemom nisem našla za svoje stranke, zato sem se odločila, da razvijem svojo, ki bo preprosta za uporabo, funkcionalna in primerna za dom.

Združila sem torej svojo strast do oblikovanja produktov, ročnega dela, sistematizacije in nenazadnje tudi digitalizacije doma ...

 

... in tako se je rodil MyPile.

Nataša Hodnik Korinšek, u.d.i.a,

soustanoviteljica podjetja Systhematic d.o.o. in kreatorka MyPile

MyPile_Zgodba_1.jpg
MyPile_Zgodba_2.jpg
MyPile_Zgodba_3.jpg
MyPile_Zgodba_4.jpg

MyPile izdelki so ročno delo, izdelani skrbno in z veliko mero dobre energije, ki bo z našimi izdelki vstopila tudi v vaš dom.

Ekipa MyPile

Prava ekipa je kot hrbtenica. Nudi oporo, omogoča gibljivost in te 'nosi' tudi v časih, ko je treba stisniti zobe. Ekipa MyPile je srčna ekipa, polna optimizma in želje po spremembi sveta vsaj malo na bolje. Te pa se vedno začnejo pri nas samih, v domačem okolju.

Ideja bi še vedno ostala ideja, če se ne bi srečali posamezniki, ki so čutili sorodno poslanstvo. Uroš se kot odvetnik še predobro zaveda pomen dokumentov in vsega, kar je zapisano na njih. Zato je magister prava, ki je hkrati tudi ljubitelj estetsko dovršenih interierov in DIY pohištva, hitro prepoznal potrebo, da se ustvari rešitev, ki bo pomagala ljudem pri urejanju domače dokumentacije ... in postal gonilna sila izvedbe ideje.

Uroš Keber, magister prava,

soustanovitelj Systhematic d.o.o., kreator MyPile

Zala se je ekipi pridružila nedavno, a je že postala nepogrešljiv člen hrbtenice. Naša 'marketingarica' je falirana študentka ekonomije, kot se sama rada pošali, a zato zelo uspešna magistra opernega petja. Usoda izbira zanimive poti in Zala je z MyPile odkrila svojo strast do marketinga, ljubezen do organizacije papirja in urejanja dokumentov pa je obstajala že od nekdaj. 

MyPile_Zgodba_ZalaHodnik_1.jpg

Zala Hodnik, operna pevka, šefica dobre volje in 'desna roka' pri kreiranju vsebin za družbena omrežja MyPile

bottom of page