top of page

Politika zasebnosti

Politika zasebnosti ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov, ki se zbirajo, ko obiščete našo spletno stran, izpolnite kontaktni obrazec na spletni strani oz. se izrecno strinjate z obdelavo podatkov v namen obveščanja (e-novice, posebne ponudbe, nasveti, obveščanje o dogodkih ipd.).

Upravljavec

Systhematic d.o.o.

Ulica Pohorskega bataljona 67, 1000 Ljubljana

Telefon: 041 322 455

E-mail: info@systhematic.com

Upravljavec spoštuje vašo zasebnost in je zavezan, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov. Da bi lahko osebne podatke, ki ste nam jih zaupali, uporabljali, hranili in obdelovali za določene namene, potrebujemo vašo privolitev.

Soglasje o varovanju in obdelavi osebnih podatkov

Osebni podatki in namen obdelave

Posameznik dovoljuje upravljalcu uporabo osebnih podatkov, ki jih ta posreduje ob prijavi na e-priročnik, druge publikacije ali v ostalih primerih, ko vpiše svoje osebne podatke na spletno stran my-pile.com, za namene obveščanja o storitvah in novicah povezanih s podjetjem Systhematic d.o.o. ter za prenos e-priročnika, drugih publikacij ali izpolnitev drugih storitev, na katere se preko spletne strani prijavlja posameznik.

 

Upravljavec za prijavo uporablja strogi sistem predhodne odobritve uporabe e-naslova (t. i. opt-in), kar pomeni, da vam pošilja elektronsko pošto zgolj, če se izrecno strinjate, da želite prejemati elektronska obvestila – z vašim jasnim in nedvoumnim soglasjem (v skladu s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov – GDPR).

E-novice

V primeru, da želite prejemati elektronska obvestila (e-novice, posebne ponudbe, nasveti, obveščanje o dogodkih ipd.) od vas potrebujemo izrecno privolitev preden izberete potrditveno polje na spletnem obrazcu.

 

Z izpolnitvijo in potrditvijo spletnega obrazca posredujete upravljavcu naslednje kontaktne podatke:

- Ime
- Priimek
- E-poštni naslov

 

Kontaktne podatke, ki nam jih posredujete ob oddaji spletnega obrazca, potrebujemo izključno za namene obveščanja o novostih ter za namene personaliziranja obvestil (povezovanje z družbenimi platformami Facebook, AdWords…), v kolikor ste podali takšno soglasje.

 

Soglasje za obdelavo osebnih podatkov podate s tem, ko na spletni strani na spletnem obrazcu kliknete potrditveno polje. Svoje soglasje lahko kadarkoli umaknete, in sicer tako, da zahtevek pošljete po elektronski pošti upravljalcu. V primeru umika soglasja ne bomo več uporabljali vaših osebnih podatkov za obveščanje o vsebinah. Morebiten umik soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave vaših osebnih podatkov v času, preden je bil umik podan.

 

Čas hrambe osebnih podatkov

Osebni podatki se hranijo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena (pošiljanje vsebin za namene obveščanja). Podatke, ki so pridobljeni na podlagi privolitve, hranimo do preklica. V primeru, ko veljavna zakonodaja določa obvezne roke za hrambo osebnih podatkov, upravljavec izbriše osebne podatke po poteku z zakonom predpisanega obveznega roka. V vsakem primeru in v kolikor ni z zakonom drugače določeno, pa se osebni podatki hranijo še pet (5) let po koncu sodelovanja, kar je potrebno za razreševanje morebitnih reklamacij in sporov. V kolikor obstaja drugačen zakonski rok shranjevanja (npr. računovodski ali davčni postopki) je rok hrambe deset (10 let), pri čemer je obdelava podatkov v tem primeru omejena na zakonski namen. 

Vaše pravice 

Skladno z določilom 15. člena Splošne uredbe (EU) o varstvu podatkov imate pravico, da od nas zahtevate potrditev o tem, ali obdelujemo vaše osebne podatke ali ne. Zahtevate lahko izpis svojih osebnih podatkov. Zagotovili vam bomo kopijo osebnih podatkov, ki se obdelujejo, navedli namen in vrsto osebnih podatkov, kdo so uporabniki vaših osebnih podatkov, kakšno je predvideno obdobje hrambe vaših osebnih podatkov. Od nas lahko zahtevate popravek ali izbris vaših osebnih podatkov ali omejitev njihove uporabe. Imate pravico do ugovora obdelavi vaših osebnih podatkov ter pravico do pritožbe pri za to pristojnih organih. Vašo privolitev za obdelavo osebnih podatkov imate pravico kadarkoli umakniti. 

bottom of page