top of page

Nova generacija
map za dokumente

Mape MyPile

Poslovne mape MyPile so mnogo več kot zgolj običajne mape - predstavljajo ključen pripomoček za urejeno in učinkovito poslovanje.

 

Z njimi lahko ustvarite kadrovske mape, v katerih enostavno vodite natančen pregled zaposlenih ter hranite vse potrebne dokumente, vključno z izvidi, pogodbami, sodnimi dokumenti in ostalo dokumentacijo.

 

Poleg tega so mape odlična rešitev za upravljanje poslovanja, saj vam omogočajo organizirano shranjevanje pomembnih listin, poslovnih poročil in drugih dokumentov, ki so ključni za nemoteno poslovanje podjetja.

 

Po želji si jih lahko prilagodite po meri, uporabite jih kot dnevnik, zapisnik ali za hrambo dokumentov, kar omogoča prilagodljivo uporabo v skladu z vašimi potrebami.

 

Poleg tega pa so te mape odlična možnost tudi za poslovna darila, s katerimi lahko izrazite svojo pozornost do poslovnih partnerjev in strank. Zagotavljajo elegantno organizacijo pomembnih dokumentov, hkrati pa predstavljajo tudi praktično in uporabno darilo.

MyPIle_Arhivska_Mapa_V04-3-1.jpg

Lastnosti MyPile

Funkcionalnost, ki ureja

01

Funkcionlanost

Poslovne mape MyPile so ključni pripomoček za urejeno poslovanje, omogočajo kadrovske evidence, upravljanje dokumentacije ter so odlično poslovno darilo.

Oblikovane so tako, da vsak dokument elegantno najde svoje mesto v mapi, kar ohranja funkcionalno urejenost brez nepotrebnih dokumentov na mizi.

03

Personalizacija

Naša mapa za Upravljanje Poslovanja je oblikovana z mislijo na vaše edinstvene potrebe. Individualno jo prilagodimo, da natančno odraža vaše zahteve, vključno s shranjevanjem poročil, računov, naročilnic in računovodskih izkazov, ki so ključni za nemoteno poslovanje vašega podjetja. Poleg tega vam omogočamo, da mapo po želji uredite v skladu z vašimi potrebami, in se celo barvno uskladi z logotipom vašega podjetja, kar zagotavlja popolno personalizacijo in profesionalen videz.

02

Eco-Friendly Design

Naša mapa za Upravljanje Poslovanja je oblikovana z mislijo na okolje. Izdelana je iz okolju prijaznih materialov in ročno izdelana, kar poudarja našo zavezo do trajnostnosti in visoke kakovosti. S to mapo boste tako ne le organizirali svoje poslovanje, ampak tudi prispevali k ohranjanju našega planeta.

04

Podprtost s tehnologijo

Naša vizija vključuje tudi tehnološko naprednost, saj bodo naše mape v prihodnosti podprte z inovativnimi rešitvami, ki bodo omogočile brezpapirno poslovanje, kar bo pripomoglo k boljši učinkovitosti in ohranjanju okolja.

POSLOVNO DARILO 2024

Novo

POSLOVNA MAPA  

Za urejene dokumente na poti
in v pisarni
MyPile_DocumentOrganizing_0.jpg
MyPile_DocumentOrganizing_8.jpg

Stopite v stik

Kontaktirajte nas in z veseljem vam predstavimo naše izdelke v živo!

+386 70 625 380

  • Linkedin

Hvala za povpraševanje! Odgovorimo vam v čim krajšem možnem času.

bottom of page