top of page
Freelancer Working from Home

MyPile je sistem za gospodinjstvo

Dokumenti so del našega vsakdana, tako poslovnega kot privatnega okolja. Zaradi občutka, da se večino dokumentov ustvari poslovno, je zavedanje o pomembnosti podatkov na dokumentih v gospodinjstvu zelo slabo.

Kljub prelaganju tega neprijetnega opravila na rep 'to-do' seznama, se je dobro zavedati, da urejanje papirjev in dokumentov omogoča npr.:

 

  • redno plačevanje računov,

  • popravilo gospodinjskih aparatov brez dodatnih stroškov zaradi izgube garancije in

  • splošen pregled nad administracijo in stroški gospodinjstva.

Zato smo za vas razvili preprost tristopenjski sistem s tematskimi delitvami in produkte, s katerimi bo razvrščanje dokumentov veliko hitrejše in lažje, hkrati pa se boste izognili neurejenim kupom papirja v predalih, policah ali škatlah za čevlje! 

Woman Working on Laptop

1.

Za vas

Modern Kitchen

2.

Za vaš dom

Calculate Savings

3.

Za vašo denarnico

MyPile za skupen standard 

Sistem deluje le, če se ga poznajo vsi. Življenje je polno dogodkov, ki nas udarijo kot strela iz neba in takrat se zavemo, kaj bi bilo dobro, da bi imeli pripravljeno vnaprej. To velja za zavarovanja, pa tudi za shranjevanje pomembnih dokumentov. Ločitev, bolezen, smrt v družini - vse to lahko pusti svojce v nevednosti, kje se nahajajo vse informacije (zavarovanja, plačila, pogodbe, ...) zato je dobro, da vsi v gospodinjstvu uporabljajo ali vsaj poznajo sistem shranjevanja in razvrščanja dokumentov.

Mile, 73 let

Letos je nenadoma preminila žena, ki je vedno skrbela za urejene račune in dokumente. Zdaj sem ostal sem, kar izgubljen, brez informacij o zavarovanjih, računih in vzdrževanju hiše.

Saša, 42 let

Moj mož skrbi, da je vse shranjeno in digitalizirano. Vendar jaz ne poznam njegovega sistema in se ne znajdem v njegovih datotekah, zato bi imela velike težave, če bi bi bil dalj časa odsoten.

Katja, 48 let

Nimamo nekega sistema, niti časa, vse preprosto odlagamo na kup. Ta kup potem prestavimo iz kuhinjskega pulta v predale. Velikokrat se zgodi, da vsi iščemo pomembne papirje, ko jih nekdo potrebuje.

Wooden Furnitures
MyPile-Natasa-Hodnik-Korinsek-3.jpg

"Z enakimi navadami bomo vedno
dobili enake rezultate."

Nataša Hodnik Korinšek,
arhitektka in mama

Začnite danes!

Za prvi korak si lahko prenesete 

BREZPLAČNI

PRIROČNIK.

Obveščali vas bomo tudi o novostih in aktualnih popustih!

Hvala za prijavo!

MyPile-Prirocnik-Osnove-Organizacije-Dokumentov.png
bottom of page